go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Renault Mégane. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Renault Mégane leasen

De Renault Mégane werd in 1995 geïntroduceerd. De Mégane beschikt over een kofferruimte van 402 liter, dat oploopt tot 1.247 liter bij een neergeklapte achterbank. Het design van de nieuwe Renault Mégane is verfijnd en modern. Bij de standaarduitrusting hoort een handgeschakelde vijfbak, maar sommige uitvoeringen zijn ook te verkrijgen met een viertrapsautomaat.

De nieuwe Mégane is nog eleganter door de dynamische lijnen, nieuwe velgen en de vernieuwde skirt. Het interieur bestaat uit onder andere lederen bekleding, een personaliseerbare rijsysteem MULTI-SENSE en het 10,2’’ configureerbare multimediasysteem. De innovatieve rijhulpsystemen zorgen ervoor dat het rijden nog veiliger wordt, onder andere door de Safe Distance Warning, vermoeidheidswaarschuwing en de Blind Spot Warning. Voor de sportieve rijders is er de R.S. Line. De R.S. Line straalt sportiviteit uit, onder andere door zijn honingraatbumper en de dubbele uitlaat.

De Mégane Estate heeft een strakke, moderne uitstraling door onder andere zijn harmonieuze lijnen, iconische C-vormige lichtsignatuur en de verchroomde velgen. De nieuwe Mégane E-TECH Plug-In Hybrid heeft geen last van een beperkte actieradius en heeft een lager brandstofverbruik in vergelijking met andere auto’s met een verbrandingsmotor. Dit model laadt op tijdens het rijden door regeneratief remmen en vertragen. De E-TECH Plug-In Hybrid combineert twee elektromotoren met een benzinemotor van 1,6 liter en heeft een actieradius van 1,6 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Renault Mégane zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden past. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Renault Mégane tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Renault Mégane. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Ruben Hartmans

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

Inmiddels komt mijn derde auto via Leaselinq. Ben tot nu toe super tevreden! De service is goed en ik vond het zelfs gezellig om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

10
Door: Davey, Zaltbommel
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!