go_to_content
Wil je een Renault Clio zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Renault Clio leasen

De Renault Clio is sinds 1990 op de markt en is een van de bestverkochte auto’s in Europa. De Clio is al meerdere malen uitgeroepen tot Auto van het Jaar. Deze stadswagen staat bekend om zijn zuinigheid en het compacte formaat. De Clio is leverbaar als vijfdeur hatchback, praktische stationwagen (Estate) en sportieve RS (Renault Sport).

De Clio beschikt over innovatieve technologieën, waaronder de Easy Park Assist en de Renault Handsfree Card. Dankzij Renault CONNECT blijf je verbonden met alle apps. De Clio is leverbaar met een diesel- of benzinemotor met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De Estate is de station variant op de Clio en beschikt over meer ruimte. De hatchback beschikt over een bagageruimte van 300 liter en de Estate over 443 liter. Met een neergeklapte achterbank is dit 1.146 liter bij de Clio en bij de Estate maar liefst 1.380 liter.

Kenmerkend voor de Clio zijn de vloeiende, atletische lijnen en de speelse uitstraling. Het interieur bestaat uit luxueuze materialen en heeft een hoogwaardige afwerking. Het nieuwe EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3” touchscreen is een van de grootste touchscreens in het segment van de Clio. Voor de sportieve rijders is er de Renault CLIO R.S Line, die met zijn sportieve karakter gebaseerd is op Renault Sport.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Renault Clio zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Renault Clio tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Renault Clio. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Snelle service, accuraat en behulpzaam. Al jaren tevreden over LeaseLinq

9
Door: Roland, Helden

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!