go_to_content
Wil je een Renault Clio zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Renault Clio leasen

De Renault Clio is sinds 1990 op de markt en is een van de bestverkochte auto’s in Europa. De Clio is al meerdere malen uitgeroepen tot Auto van het Jaar. Deze stadswagen staat bekend om zijn zuinigheid en het compacte formaat. De Clio is leverbaar als vijfdeur hatchback, praktische stationwagen (Estate) en sportieve RS (Renault Sport).

De Clio beschikt over innovatieve technologieën, waaronder de Easy Park Assist en de Renault Handsfree Card. Dankzij Renault CONNECT blijf je verbonden met alle apps. De Clio is leverbaar met een diesel- of benzinemotor met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De Estate is de station variant op de Clio en beschikt over meer ruimte. De hatchback beschikt over een bagageruimte van 300 liter en de Estate over 443 liter. Met een neergeklapte achterbank is dit 1.146 liter bij de Clio en bij de Estate maar liefst 1.380 liter.

Kenmerkend voor de Clio zijn de vloeiende, atletische lijnen en de speelse uitstraling. Het interieur bestaat uit luxueuze materialen en heeft een hoogwaardige afwerking. Het nieuwe EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3” touchscreen is een van de grootste touchscreens in het segment van de Clio. Voor de sportieve rijders is er de Renault CLIO R.S Line, die met zijn sportieve karakter gebaseerd is op Renault Sport.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Renault Clio zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Renault Clio tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Renault Clio. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"LeaseLinq heeft mij prima geholpen bij de keuze van een nieuwe leaseauto. Er is erg goed met mij meegedacht."

9
Door: Dhr. Verwoert, Amsterdam

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!