go_to_content
Een moment geduld

Wij vinden de beste Leasedeal voor uw Peugeot

Zoek je een mooie auto met een luxe en sportieve uitstraling en standaard rijk uitgerust? Dan is het grote aanbod Peugeot leaseauto’s zeker het bekijken waard. Peugeot is een populair automerk als het gaat om zakelijk leasen. Je ziet dus ook veel Peugeot auto’s op de Nederlandse wegen rijden. En met een Peugeot kom je zeker met een goede indruk aan bij je klanten.

Peugeot 208 leasen

Ook de Peugeot is een compacte stadsauto (uit het B-segment), met wat meer ruimte dan de 108. De auto is standaard rijk uitgerust met onder meer airco en diverse rijhulpsystemen. Wil je meer ruimte, kijk dan eens naar de Peugeot 2008. Deze compacte SUV heeft bovendien een hogere zit. 

Peugeot 108 leasen

De Peugeot 108 is een extra compacte stadsauto uit het A-segment. Het is de opvolger van de 107, die tot 2014 werd gebouwd. De auto is leverbaar in tal van frisse kleuren en in diverse personalisatiethema’s en interieur-ambiances. Het ontbreekt je niet aan comfort en veiligheidstechnologie. De bagageruimte is 243 liter. Je kunt kiezen uit een drie- en vijfdeurs versie. Die laatste versie zie je het meest op de Nederlandse wegen.

Zakelijk leasen bij bij LeaseLinq

Wil je een Peugeot leasen? Dan ga je natuurlijk voor het beste leaseaanbod. Maar het is best lastig om dat zelf uit te zoeken. Want het draait niet alleen om de prijs, maar ook om de voorwaarden. Bovendien werken leasemaatschappijen allemaal net even anders. Onze onafhankelijke experts doen zoeken voor je uit. We vragen offertes op bij meerdere maatschappijen en vergelijken de prijzen en de voorwaarden. We adviseren je over het beste aanbod. Je kunt kiezen voor een nieuwe leaseauto, die je zelf samenstelt. Met een occasion leaseauto profiteer je van een gunstig tarief en een kortere looptijd. Je beschikt dan ook snel over je leaseauto. Dat geldt ook als je een Peugeot least uit voorraad. We begeleiden je van A tot Z. Van het samenstellen van je Škoda tot einde contract.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Renault-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

Inmiddels komt mijn derde auto via Leaselinq. Ben tot nu toe super tevreden! De service is goed en ik vond het zelfs gezellig om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

10
Door: Davey, Zaltbommel
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!