go_to_content
Wil je een PEUGEOT 2008 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

PEUGEOT 2008 leasen

De PEUGEOT 2008 is sinds 2013 op de markt. Deze auto is een compacte cross-over SUV. Kenmerkend voor de PEUGEOT 2008 zijn de spatschermverbreders, de grote bodemvrijheid en de golvende vorm. De koplampen van de 2008 creëren een katachtige blik door de verchroomde en zwarte elementen. De PEUGEOT 2008 beschikt over een bagageruimte van 450 liter, dit loopt op tot 1.467 liter bij een neergeklapte achterbank.

De PEUGEOT i-Cockpit van de nieuwe PEUGEOT 2008 bestaat uit een 10-inch touchscreen en een compact stuurwiel. Aan de hand van je stem kan je opdrachten geven aan het Connect 3D-navigatiesysteem. Bij enkele uitvoeringen beschikt de PEUGEOT 2008 over Keyless Entry en Start. Hiermee vergrendel en ontgrendel je je auto zonder je sleutels uit je tas te hoeven pakken. De PEUGEOT 2008 beschikt over nieuwe, geavanceerde rijhulpsystemen. Afhankelijk van de uitvoering beschikt de PEUGEOT onder andere over de PEUGEOT DRIVE ASSIST PLUS+, de Lane Posisitiong Assist en Adaptive Cruise Control.

De PEUGEOT 2008 is verkrijgbaar als een vijfdeur en heeft de keuze uit een benzine- of dieselmotor. De 2008 is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, maar is ook beschikbaar als een automaat. Daarnaast introduceerde PEUGEOT binnen het SUV-segment dit model ook volledig elektrisch. De PEUGEOT E-2008 heeft een actieradius van 320 km. Met snelladen is de accu van de E-2008 binnen 30 minuten voor 80% opgeladen.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een PEUGEOT 2008 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden past. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je PEUGEOT 2008 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een PEUGEOT 2008. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Joëlla Schenk

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!