go_to_content
Wil je een PEUGEOT 2008 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

PEUGEOT 2008 leasen

De PEUGEOT 2008 is sinds 2013 op de markt. Deze auto is een compacte cross-over SUV. Kenmerkend voor de PEUGEOT 2008 zijn de spatschermverbreders, de grote bodemvrijheid en de golvende vorm. De koplampen van de 2008 creëren een katachtige blik door de verchroomde en zwarte elementen. De PEUGEOT 2008 beschikt over een bagageruimte van 450 liter, dit loopt op tot 1.467 liter bij een neergeklapte achterbank.

De PEUGEOT i-Cockpit van de nieuwe PEUGEOT 2008 bestaat uit een 10-inch touchscreen en een compact stuurwiel. Aan de hand van je stem kan je opdrachten geven aan het Connect 3D-navigatiesysteem. Bij enkele uitvoeringen beschikt de PEUGEOT 2008 over Keyless Entry en Start. Hiermee vergrendel en ontgrendel je je auto zonder je sleutels uit je tas te hoeven pakken. De PEUGEOT 2008 beschikt over nieuwe, geavanceerde rijhulpsystemen. Afhankelijk van de uitvoering beschikt de PEUGEOT onder andere over de PEUGEOT DRIVE ASSIST PLUS+, de Lane Posisitiong Assist en Adaptive Cruise Control.

De PEUGEOT 2008 is verkrijgbaar als een vijfdeur en heeft de keuze uit een benzine- of dieselmotor. De 2008 is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, maar is ook beschikbaar als een automaat. Daarnaast introduceerde PEUGEOT binnen het SUV-segment dit model ook volledig elektrisch. De PEUGEOT E-2008 heeft een actieradius van 320 km. Met snelladen is de accu van de E-2008 binnen 30 minuten voor 80% opgeladen.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een PEUGEOT 2008 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden past. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je PEUGEOT 2008 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een PEUGEOT 2008. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Ruben Hartmans

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!