go_to_content
Wil je een Nissan zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Nissan leasen bij LeaseLinq

De Japanse autofabrikant Nissan is opgericht in 1933. Al meer dan tachtig jaar produceert Nissan bekende merken van wereldklasse. Nissan staat bekend om de bewezen betrouwbaarheid en geavanceerde technologie. Nissan maakt auto’s die efficiënter, inspirerender en menselijker zijn dan ooit tevoren.

Leaf leasen

De Nissan Leaf is een zuinige auto. Het design van de Leaf is futuristisch, heeft een karakteristieke V-vormige grille en opvallende 17-inch velgen. Het is een erg praktische 5-deurse hatchback met veel bewegingsvrijheid. De Leaf heeft een bagageruimte van 435 liter. De Leaf heeft twee verschillende batterijen: de Leaf voor rijden in de stad (tot 270 km rijbereik) en de Leaf e+ voor de langere ritten (tot 385 km rijbereik). Met een snellader duurt het ongeveer 60 minuten tot de Leaf batterij tot 80% is opgeladen en 90 minuten tot de Leaf e+ tot 80% is opgeladen. De Leaf heeft van de Euro NCAP vijf sterren voor veiligheid gekregen, waardoor je verzekerd bent van een veiligere rit.

QASHQAI leasen

De QASHQAI is een echte sportieve uitblinker door de kenmerkende V-vormige grille en dynamische achterlichten. De QASHQAI is voorzien van de Nissan Intelligent Mobility. Dit systeem detecteert situaties op de weg en kan zelfs de controle overnemen om ongelukken te voorkomen. Met de QASHQAI parkeerhulp kan de auto zelfs worden ingeparkeerd. De uitstraling van het interieur van de QASHQAI is premium. Aan elk detail is gedacht, van de hoogwaardige afwerkingsmaterialen tot de premium stoelen voor ultiem comfort tot aan de lederen versnellingspook. De auto biedt ruimte aan vijf personen en heeft een bagageruimte van 430 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Nissan zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Nissan tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Nissan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Bas van Suijdam

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!