go_to_content

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Mitsubishi. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden. Bekijk meer auto's

Mitsubishi leasen bij LeaseLinq

Mitsubishi vindt zijn oorsprong in 1970. De Mitsubishi Group is een Japans conglomeraat van bedrijven en staat in West-Europa vooral bekend als automerk. Diverse onafhankelijke opererende Japanse bedrijven delen de merknaam Mitsubishi. Mitsubishi kenmerkt zich door de grote zorgvuldigheid en de focus op de kleinste details.

Space Star leasen

De Space Star is een compacte stadsauto. De Space Star is comfortabel, zuinig en rijdt vlot. In zijn klasse heeft de auto een toonaangevende draaicirkel van slechts 9,2 meter, waardoor de Space Star zich gemakkelijk manoeuvreert in drukke steden en op smalle wegen. Het exterieur kenmerkt zich door de vloeiende carrosserielijnen, katachtige koplampen en de opvallende onderbumper. Het interieur laat gelijk het ‘people first’-design zien wat Space Star nastreeft. Er is veel zitruimte en het zicht rondom is erg goed. Daarnaast beschikt de Space Star onder andere over een multifunctioneel stuurwiel en on-board audiosysteem. De auto beschikt over een kofferruimte van 209 liter.

Outlander leasen

De Outlander is een van de populairste hybrides van Europa. De Mitsubishi Outlander is een ruime, comfortabele 5-deurs SUV. Deze auto is beschikbaar als een vijf- of zevenzitter. Het exterieur kenmerkt zich door het ‘Dynamic Shield’ met de karakteristieke lijnen en stijlvolle koplampen. Met het 4WD-systeem heb je in de Outlander extra controle en stabiliteit. Met de aandrijfaccu rijd je maximaal 54 km volledig elektrisch. Binnen 25 minuten laad je de accu met snelladen op tot 80%. In de auto vind je onder andere een smartphone link display audio system en comfortabele, nauwkeurig afgewerkte stoelen. De Outlander beschikt over een bagageruimte van 463 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Mitsubishi zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Mitsubishi tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Mitsubishi. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!