go_to_content
Wil je een MG zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

MG leasen bij LeaseLinq

MG is opgericht in 1924 door Cecil Kimber. Bij MG staat de veiligheid altijd voorop tijdens het ontwerpproces. MG is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime, functionele en praktische vorm van duurzamer rijden. De modellen van MG combineren moderne technologie met een opvallend design.

ZS EV leasen

In het interieur van de ZS EV is er veel aandacht voor details. Dit model heeft een panoramisch zonnedak waardoor je altijd met extra licht rijdt. Er zijn drie modi om het auto rijden volledig aan te passen naar gewenste rijstijl. De ZS EV heeft een bereik van 263 km per oplaadbeurt en is met snelladen binnen 40 minuten tot 80% opgeladen. De ZS EV is onderscheidt zich van een gewone SUV door het opvallende ontwerp, de ruimte afmetingen en grote capaciteit. De bagageruimte bestaat uit 448 liter.

EHS leasen

De EHS is een maatje groter dan de ZS EV. De EHS wordt gevormd door gedurfde lijnen en heeft de statement kenmerken van een SUV. De EHS komt in twee uitvoeringen: Comfort en Luxury. Het interieur van de EHS zorgt voor echt comfort: de stoelen met echt leer, het lederen stuurwiel en het met leder bekleden dashboard voelen comfortabel. De Luxury-uitvoering heeft diverse extra’s, zoals een elektrische bedienbare passagiersstoel en een 360-graden camera. De bagageruimte bedraagt 448 liter en bij een neergeklapte achterbank is de bagageruimte 1.375 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een MG zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je MG tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een MG. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!