go_to_content

Overweeg je een Mercedes te leasen? Bij LeaseLinq ben je verzekerd van het beste leaseaanbod. Ontdek ons actuele aanbod en vraag een offerte op!

Een moment geduld

Mercedes leasen bij LeaseLinq

De Duitse fabrikant Mercedes-Benz is onderdeel van Daimler AG. De auto’s van Mercedes kenmerken zich door de uitstekende bouwkwaliteit, het luxe design en het hoogwaardige comfort. Mercedes biedt een breed aanbod aan modellen: van hatchbacks, stationwagens en coupés tot luxe limousines, cabrio’s tot stoere SUV’s.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Als je een Mercedes wilt leasen, dan wil je natuurlijk zeker zijn van het beste leaseaanbod. Best lastig om dat zelf uit te zoeken. Je kunt dit het best overlaten aan de onafhankelijke experts van LeaseLinq.

We vergelijken offertes van meerdere leasemaatschappijen op prijzen en voorwaarden. Op basis hiervan adviseren we je over het beste aanbod. Je kunt via ons een nieuwe Mercedes leasen en deze samenstellen. Maar je kunt ook kiezen voor een occasion. Je bent dan voordeliger uit en je kunt kiezen voor een kortere looptijd. Wat ook kan: een leaseauto uit voorraad. Je hebt je leaseauto dan heel snel. LeaseLinq begeleid je volledig: vanaf het selecteren van je Mercedes tot aan het einde contract.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Mercedes-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!