go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Mercedes EQA. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Mercedes EQA leasen

Mercedes bracht in 2021 de volledig elektrisch aangedreven EQA uit. De EQA is voorzien van een black panel-grille met centraal aangebrachte ster en een lichtstrook aan de voor- en achterzijde. Deze aspecten zijn typerend voor het design van Mercedes. De subtiele powerdomes op de motorkap accentueren de sportieve uitstraling van de EQA.

Er zijn drie uitvoeringen op de markt: Progressive, Electric Art en de AMG Line. Afhankelijk van de gekozen uitrusting zijn rosé gouden elementen en een nieuw, backlit sierdeel typerend voor de EQA. De uitrustingslijnen in het interieur leggen nadruk op de futuristische en dynamische uitstraling van de EQA.

De EQA beschikt over intelligente en geavanceerde systemen die het rijden nog veiliger maken. Zo is de EQA onder andere voorzien van een dodehoeksassistent, verkeersbordenassistent en een actieve spoorassistent. De actieve spoorassistent corrigeert het stuur zodra je onbedoeld van een rijstrook afwijkt of te dichtbij andere automobilisten komt.

De auto biedt plek aan vijf inzittenden en is leverbaar met handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De EQA heeft een actieradius van 430-424 km. Met snelladen laad je de accu binnen 32 minuten op van 10 procent naar 80 procent. Met de digitale service Mercedes me Charge heb je in heel Europa toegang tot publieke (snel)oplaadpunten met groene stroom. De bagageruimte van de EQA bedraagt 340 liter en dit loopt op tot 1.320 liter zodra je de achterbank neerklapt.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Mercedes EQA zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Mercedes EQA tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Mercedes EQA. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!