go_to_content
Mercedes Vito Gesloten bestel

LeaseLinq acties voor Mercedes Bedrijfswagens

Mercedes Citan

Mercedes Citan

Een stads bestelwagen met compacte afmetingen en veel laadruimte die overtuigt met kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

De Citan is ook leverbaar met een aantal optionele voorzieningen, waaronder een elektrische schuifdeur, een achteruitrijcamera en een navigatiesysteem.

Mercedes Vito

Mercedes Vito

Uniek in het middensegment en nu ook beschikbaar als elektrische bedrijfswagen met een actieradius tot wel 150km (WLTP).

De Vito is een lichte en veelzijdige  bedrijfswagen, verkrijgbaar in een reeks verschillende carrosserieën, waaronder een bestelwagen, minibus en crewbus.

Mercedes Sprinter Tourer

Mercedes Sprinter

Met zijn turbo-dieselmotor heeft de Mercedes Sprinter het vermogen om iedere klus te klaren.

De Sprinter is verkrijgbaar in verschillende configuraties, waardoor hij ideaal is voor alles van het vervoeren van vracht tot het vervoeren van passagiers.

Mercedes Vito Tourer (uitlopend model)

Mercedes Bedrijfswagen leasen

Wil je een Mercedes Bedrijfswagen leasen? LeaseLinq vergelijkt leasetarieven en voorwaarden van de grootste leasemaatschappijen. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal voor jouw bedrijfsbus. Met een operational leasecontract heb je geen zorgen meer over onderhoud, schades en banden. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Het leasen van bedrijfswagens wordt dan ook steeds populairder.

En ben je ZZP'er of starter? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om een Mercedes Bedrijfswagen te leasen. Neem gerust contact op met een van onze bedrijfswagen-experts voor meer informatie.

Mercedes Citan

De voordelen van een Mercedes bestelbus

Mercedes-Benz bestelwagens behoren tot de meest veelzijdige en betrouwbare voertuigen op de markt. Of je nu een kleine bestelwagen nodig hebt voor lokale leveringen of een grote personenwagen voor lange afstanden, Mercedes heeft een model dat aan je behoeften voldoet. Mercedes bestelwagens staan ook bekend om hun duurzaamheid en veiligheid. Dit betekent dat je erop kunt rekenen dat je voertuig gedurende de hele leaseperiode meegaat, en ook daarna. Met een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen kunnen deze bestelwagens helpen je werknemers en goederen te beschermen. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn krachtig en efficiënt, in staat om elk type terrein of lading aan te kunnen.
Mercedes Sprinter Gesloten bestel

Zakelijk een bedrijfswagen leasen

Bij het leasen van een bedrijfswagen zijn er veel factoren om te overwegen. Een van de belangrijkste beslissingen is echter welk type voertuig je kiest. Voor bedrijven die vaak grote voorwerpen of groepen mensen vervoeren, is een bestelwagen als de Mercedes Sprinter een ideale optie. De Sprinter biedt veel ruimte voor lading en passagiers, en zijn krachtige motor zorgt ervoor dat hij zelfs de zwaarste ladingen aankan. Bovendien is de Sprinter voorzien van een aantal handige functies, zoals een achteruitrijcamera en automatische parkeerhulp.

LeaseLinq heeft een breed scala aan voertuigen om uit te kiezen, zodat je zeker de perfecte vindt voor je zakelijke behoeften. Of je nu een compacte auto nodig hebt om in de stad te rijden of een grote bestelwagen om vracht te vervoeren, er is zeker een Mercedes lease-optie die bij je past.

Kennismaken met onze bedrijfswagen-experts?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.