go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw Mercedes-Benz A-Klasse. 
Een moment geduld

Mercedes-Benz A-Klasse leasen

De Mercedes-Benz A-Klasse werd in 1997 geïntroduceerd door Mercedes. De hatchback is de kleinste auto die Mercedes-Benz. Het design van de A-Klasse heeft opvallende details, een lage motorkap en een sportieve diamond grille. Het panoramaschuifdak van de A-Klasse zorgt voor veel helder daglicht en frisse lucht als je het dak openschuift.

In het interieur van de Mercedes-Benz zorgen de vloeiende lijnen van het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding voor het unieke ‘wraparound’-effect. De sfeerverlichting van de auto is volledig aan te passen naar eigen wens door een ruime keuze van 64 kleuren. De lederen bekleding en multifunctionele sportstuur dragen bij aan het sportieve design. In het middenconsole kan je je telefoon draadloos opladen. Door je telefoon te verbinden met het multimediasysteem kan je luisteren naar je eigen muziek, navigeren of apps gebruiken.

Mercedes-Benz Intelligent Drive zorgt ervoor dat het rijden veiliger wordt. De A-Klasse beschikt namelijk over diverse geavanceerde rij-assistentiesystemen. Zo is de A-Klasse onder andere voorzien van een actieve afstandsassistent DISTRONIC, een actieve remassistent en een dodehoekassistent.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de A-Klasse buiten de standaarduitvoering, namelijk Style, Progressive en de AMG-Line. De A-Klasse is voorzien van een benzine- of dieselmotor. Daarnaast is de auto leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De A-Klasse beschikt over een bagageruimte van 341 liter, die oploopt tot 1.157 liter met een neergeklapte achterbank.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Mercedes-Benz A-Klasse zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Mercedes-Benz A-Klasse tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Mercedes-Benz A-Klasse. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!