go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Mazda CX-5. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Mazda CX-5 leasen

De Mazda CX-5 werd in 2012 op de markt gebracht als crossover of SUV. In Nederland is het een populaire auto in het SUV-segment. De CX-5 is vormgegeven volgens het Japanse Kodo design. Het krachtige lijnenspel dat de CX-5 zo verfijnd maakt is typerend voor het design van Mazda volgens het less-is-more principe. De nieuwe Mazda CX-5 zet een nieuwe standaard op het gebied van rijplezier door onder andere een verbeterde torsiestijfheid en een nieuwe afstelling van de besturing.

De CX-5 is voorzien van stijve carrosserie en doordachte geluidsdemping en staat hiermee helemaal in het teken van stille kracht. Het multimediasysteem van de nieuwe Mazda CX-5 is voorzien van Apple Carplay om zo verbonden te blijven met je navigatie, apps en muziek. Navigatie-instructies en voertuiginformatie worden op je voorruit weergegeven door het Active Driving Display om zo het rijden nog veiliger te maken.

Daarnaast beschikt de CX-5 over diverse andere i-Activsense veiligheidstechnologieën. Tot de standaarduitrusting behoort het Advanced Smart City Brake Support systeem. Dit is een zelfwerkend noodremsysteem. De CX-5 heeft daarmee ook vijf sterren behaald volgens de EuroNCAP score en is volgens Euro NCAP één van de veiligste gezinsauto’s van het moment.

De auto biedt plek aan vijf passagiers. Inmiddels zijn er drie uitrustingen op de markt: Sport, Touring en Grand Touring. De CX-5 is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor. De Mazda CX-5 beschikt over een bagageruimte van 477 liter. Zodra de achterbank is neergeklapt, breidt de bagageruimte uit naar 1.377 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Mazda CX-5 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Mazda CX-5 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Mazda CX-5. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!