go_to_content
Wil je een Land Rover zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Land Rover leasen bij LeaseLinq

Land Rover is in 1948 opgericht. De Land Rover is het op een na oudste terreinwagenmerk ter wereld. Land Rovers zijn geschikt om zowel op de weg als in het terrein te rijden. Deze auto’s worden op diverse manieren ingezet, onder andere door het leger en bij woestijnrally’s.

Discovery Sport leasen

De Land Rover Discovery Sport is een veelzijdige SUV waarmee je zowel druk stadsverkeer als een reis door de natuur op een stijlvolle manier kan beleven. De Discovery Sport heeft een bagageruimte van 963 liter, wat kan oplopen tot 1.574 liter met een neergeklapte achterbank. Afhankelijk van het uitrustingsniveau kan er een derde zitrij in de Discovery Sport gebracht worden.

Evoque leasen

Het design van de Land Rover Evoque is minimalistisch en verfijnd. De Land Rover Evoque is een luxe terreinwagen. De tweede generatie van de Land Rover Evoque is in tegenstelling tot de eerste generatie moderner en flitsender. De Evoque beschikt over een bagageruimte van 575 liter. De standaarduitrusting van een Evoque bestaat onder andere uit een achteruitrijcamera, vermoeidheidsherkenning en een rijstrooksensor. Deze auto is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een stoere terreinwagen die luxe uitstraalt.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Land Rover zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden past. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Land Rover tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Land Rover. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!