go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Kia e-Niro. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Kia e-Niro leasen

De Kia e-Niro werd in 2018 gelanceerd door Kia. De crossover is volledig elektrisch aangedreven en is hierdoor uiterst geschikt voor automobilisten die duurzamer willen rijden. Het exterieur van de Kia e-Niro is praktisch en stijlvol. De aerodynamische dichte grille met diamantpatroon, de laadaansluiting tot de markante pijlvormige dagrijverlichting, de e-Niro bumpers en 17 inch lichtmetalen velgen geven karakter aan de e-Niro.

Het exterieur van de e-Niro is comfortabel, duurzaam en verrassend dynamisch.Tijdens het rijden kan je zelf kiezen met de Drive Mode Select of je superzuinig wil rijden met ECO+, de gewone zuinigheid van ECO of Normaal wil of juist dynamische prestaties wil van de Sport-stand. De e-Niro is voorzien van een systeem die regeneratief remt. Remenergie wordt omgezet in elektriciteit in de accu. Daarnaast kan je zelf de sfeer kiezen van de auto met het ambient light. In de standaarduitrusting van de e-Niro zit een infotainmentsysteem die Apple CarPlay en Android Auto ondersteunt.

Er is plek voor vijf passagiers in de Kia e-Niro. Er zijn verschillende uitvoeringen van de e-Niro: de ComfortLine, de Edition, de DynamicLinePlusLine en de ExecutiveLine. De bagageruimte van de e-Niro bedraagt 451 liter. De e-Niro heeft een actieradius van 289 km (39,2 kWh) tot 455 km (64 kWh). Met snelladen (80 kW lader of hoger) laad je de 64 kWh binnen 31 minuten op van 10% tot 60%.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Kia e-Niro zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Kia e-Niro tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Kia e-Niro. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!