go_to_content

Overweeg je een Kia te leasen? Bij LeaseLinq ben je verzekerd van de beste leaseaanbod. Ontdek ons actuele aanbod en vraag een offerte op!

Een moment geduld

Kia leasen bij LeaseLinq

Kia Motors maakt onderdeel uit van de Hyundai Motor Company. Hierdoor komt de techniek en ontwerpen vaak overeen. Vooral de SUV’s zijn populair gebleken. In 2020 heeft Kia voor het eerst meer dan een half miljoen auto’s in Europa. Dit was vooral te danken aan de grotere vraag naar hybride, plug-in hybride en volledig elektrische auto’s.  In 2025 biedt Kia naar eigen zeggen zestien modellen aan met elektrische aandrijving. Kia wil daarnaast Level 4 autonoom rijdende auto’s op de markt brengen en in 2021 starten met tests in “Smart Cities”.

Kia Niro

De Kia Niro staat in de top 5 van bestverkochte auto in Nederland. De Niro, die beschikbaar is als hybride, plug-in hybride en volledig elektrisch, zorgde voor een stroomversnelling bij Kia. Het design staat garant voor efficiëntie. Met een actieradius tot 455 kilometer zijn er weinig elektrische auto’s die verder komen. De hoge zitpositie zorgt voor een goed overzicht en ook de passagiers zitten goed in de compacte SUV.

Kia Ceed

De Ceed-familie was in 2019 de bestverkochte modelserie van Kia. De uitgebreide serie heeft voor iedere zakelijke rijder een geschikt model. De Ceed hatchback met sportieve uitstraling. De Ceed Sportswagon voor een enorme bagageruimte van 625 liter. De ProCeed als Shooting Brake voor een combinatie tussen een coupé en een stationwagen. En natuurlijk de XCeed met sportieve hoge rijpositie. De Sportswagon en XCeed zijn ook leverbaar als Plug-in Hybrid.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Kia leasen? Dat doe je het best bij LeaseLinq. Onze onafhankelijke experts vergelijken offertes van meerdere leasemaatschappijen op prijs en voorwaarden. Wij adviseren je over het beste aanbod, passend bij jouw specifieke wensen en situatie. We adviseren je ook over het leasen van een nieuwe Kia (die je zelf kunt samenstellen) of een occasion. Wil je snel beschikken over jouw Kia? Overweeg dan om een auto uit voorraad te leasen. LeaseLinq begeleidt je volledig: vanaf het selecteren van je Kia tot aan het einde contract.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Kia-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!