go_to_content

Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Jaguar tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

We hebben geen resultaten gevonden. Bekijk meer auto's

Jaguar leasen bij LeaseLinq

Jaguar wordt in 1922 opgericht door Sir William Lyons. Jaguar richt zich op de productie van luxeauto’s. De auto’s van Jaguar worden gebouwd via de ‘state-of-the-art’ productielijnen in Castle Bromwich. Jaguar is een populair automerk in het hoger marksegment onder de mensen die graag een luxe sportwagen rijden.

Jaguar I-PACE leasen

De Jaguar I-PACE is de eerste elektrische auto van Jaguar, maar wel met hét zelfde rijgevoel van een Jaguar. Deze auto biedt ruimte aan vijf volwassenen. Het interieur van de I-PACE onderscheidt zich met een strak en opgeruimd ontwerp, vloeiende lijnen en interieurelementen die fijn aanvoelen. Kenmerkend voor het exterieur is de vloeiende taillelijn. De I-PACE beschikt over een bagageruimte van 656 liter en met neergeklapte achterbank zelfs 1.453 liter.

Jaguar XE leasen

De Jaguar XE heeft een bredere, lagere houding die de nadruk legt op het zelfverzekerde karakter. De XE is beschikbaar met Jaguar’s unieke All Wheel Drive met Intelligent Driveline Dynamics en Adaptive Surface Response (ASR). Dit helpt bij de wendbaarheid en rijgedrag en zorgt voor extra zelfvertrouwen onder alle rijomstandigheden. Het interieur heeft een luxueuze uitstraling en biedt veel comfort door de ergonomische gevormde stoelen. De lage zitting en de hoge middenconsole dragen bij aan het cock-pitgevoel. De Jaguar XE heeft een bagageruimte van 685 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Jaguar zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Jaguar tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Jaguar. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Duel

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!