go_to_content
Wil je een Jaguar zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Jaguar leasen bij LeaseLinq

Jaguar wordt in 1922 opgericht door Sir William Lyons. Jaguar richt zich op de productie van luxeauto’s. De auto’s van Jaguar worden gebouwd via de ‘state-of-the-art’ productielijnen in Castle Bromwich. Jaguar is een populair automerk in het hoger marksegment onder de mensen die graag een luxe sportwagen rijden.

Jaguar I-PACE leasen

De Jaguar I-PACE is de eerste elektrische auto van Jaguar, maar wel met hét zelfde rijgevoel van een Jaguar. Deze auto biedt ruimte aan vijf volwassenen. Het interieur van de I-PACE onderscheidt zich met een strak en opgeruimd ontwerp, vloeiende lijnen en interieurelementen die fijn aanvoelen. Kenmerkend voor het exterieur is de vloeiende taillelijn. De I-PACE beschikt over een bagageruimte van 656 liter en met neergeklapte achterbank zelfs 1.453 liter.

Jaguar XE leasen

De Jaguar XE heeft een bredere, lagere houding die de nadruk legt op het zelfverzekerde karakter. De XE is beschikbaar met Jaguar’s unieke All Wheel Drive met Intelligent Driveline Dynamics en Adaptive Surface Response (ASR). Dit helpt bij de wendbaarheid en rijgedrag en zorgt voor extra zelfvertrouwen onder alle rijomstandigheden. Het interieur heeft een luxueuze uitstraling en biedt veel comfort door de ergonomische gevormde stoelen. De lage zitting en de hoge middenconsole dragen bij aan het cock-pitgevoel. De Jaguar XE heeft een bagageruimte van 685 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Jaguar zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Jaguar tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Jaguar. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!