go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Ford Mustang Mach-E. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Ford Mustang Mach-E leasen

Ford bracht in 2020 de Mustang Mach-E uit. Dit was de eerste volledig elektrisch aangedreven SUV die Ford op de markt bracht. Het panoramadak van de Mustang Mach-E zorgt voor veel natuurlijk licht en frisse lucht. Het design straalt sportiviteit uit door het dynamische profiel en de onderscheidende details. De auto kan je ontgrendelen en vergrendelen met je telefoon.

Het interieur van de Mustang Mach-E is strak, ruim en stijlvol. De stoelen zijn voorzien van hoogwaardige lederen bekleding. Daarnaast kan je je telefoon draadloos opladen en blijf je verbonden met de buitenwereld door het 15 inch touchscreen met SYNC 4A. Het intuïtieve One Pedal Drive-systeem zorgt ervoor dat het rijden nog makkelijker wordt. Bovendien zet dit systeem de opgevangen energie om en gebruikt dit om het accubereik te vergroten. Met de drie verschillende rijmodi Active, Whisper en Untamed kies je zelf een rijmodus die bij je past en de prestaties van je auto verfijnen.

De Mustang Mach-E is een SUV met vijf deuren en biedt zitplaats aan vijf passagiers. De auto heeft een actieradius van 450 km (75 kWh) tot 610 km (99 kWh). De Mustang Mach-E is voorzien van een DC-oplaadfunctie. Met deze functie maar liefst 119 km rijbereik op binnen 10 minuten bij een oplaadpunt met een hoog vermogen. De SUV beschikt over een bagageruimte van 407 liter, die oploopt tot 1.420 liter met een neergeklapte achterbank.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Ford Mustang Mach-E zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Ford Mustang Mach-E tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Ford Mustang Mach-E. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bas van Suijdam

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!