go_to_content
De Fiesta is er inmiddels in diverse uitvoeringen: Connected, Titanium, Active X, Vignale, ST-Line en ST-3. Alle uitvoeringen beschikken over unieke eigenschappen, waardoor er altijd wel een Fiesta is die bij jou past.
Een moment geduld

Ford Fiesta leasen

De Ford Fiesta werd in 1976 geïntroduceerd als nieuw model in de compacte klasse. De auto heeft een prettige wendbaarheid. De nieuwe Fiesta heeft een design met strakke lijnen. De Fiesta biedt ruimte aan vier volwassenen. Dit model beschikt over de nieuwste, geavanceerde technologiesystemen die de rijervaring nog prettiger maken. Zo beschikt de Fiesta onder andere over actieve parkeerhulp, Adaptive Cruise Controle, Lane Keeping Aid en verkeersbordherkenning.

Binnenin de auto vind je SYNC 3, waarmee je je telefoon, muziek en navigatie kunt bedienen met jouw eigen stem. Met het panoramadak kan je genieten van de buitenlucht en natuurlijk licht. De Fiesta heeft veel beenruimte in de auto en bieden hierdoor ultiem comfort voor alle passagiers. Met het Ford Keyless Entry systeem kan je de auto ontgrendelen of vergrendelen zonder je sleutels uit je tas te hoeven pakken.

De Ford Fiesta heeft een 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor, maar is ook verkrijgbaar als Ecoboost Hybrid met een elektromotor. De Fiesta biedt bij elke motor verschillende mogelijkheden, namelijk een handgeschakelde 5- of 6-bak en een automaat met 6 versnellingen. De bagageruimte bedraagt 303 liter. Wanneer je de achterbank neerklapt, loopt dit op tot 1.093 liter. De Fiesta is er inmiddels in diverse uitvoeringen: Connected, Titanium, Active X, Vignale, ST-Line en ST-3. Alle uitvoeringen beschikken over unieke eigenschappen, waardoor er altijd wel een Fiesta is die bij jou past.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Ford Fiesta zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Ford Fiesta tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Ford Fiesta. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!