go_to_content
Enkele kenmerken van een DS als leaseauto zijn: opvallend design, vernieuwende materialen en luxe. Het merk staat symbool voor durf en innovatie.
Een moment geduld

DS leasen bij LeaseLinq

DS is een Frans automerk dat in 2015 is ontstaan als afsplitsing van het merk Citroën. Het merk bouwt voort op de erfenis van de Citroën-modelreeks uit de jaren ’50. De luxe en sportieve uitstraling is typerend voor DS. Enkele kenmerken van een DS zijn: opvallend design, vernieuwende materialen en luxe. Het merk staat symbool voor durf en innovatie.

DS3 Crossback leasen

De DS3 Crossback bevindt zich in het premium marksegment. De auto heeft een luxe en eigenzinnige uitstraling. De DS 3 Crossback heeft een bagageruimte van 350 liter. Als de achterbank is neergeklapt, is de bagageruimte 1.050 liter. De standaarduitrusting van de DS3 Crossback bevat onder andere cruise control, elektrische ramen en een 5-inch touchscreen. Het design van de middenconsole van de DS3 Crossback is geheel in de typerende stijl met de aanraaktoetsen en de twee centrale ventilatieroosters die in de vorm van diamanten zijn ontworpen.

DS7 Crossback leasen

De DS7 Crossback zorgt voor een bijzondere rijervaring. Deze auto heeft een exclusief design en biedt goed zit- en veercomfort. Het exterieur van de DS7 Crossback valt op door de vloeiende lijnen, het fraaie design van de velgen en de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen. Het interieur van de DS7 Crossback uit zich als haute-couture. Daarnaast beschikt dit model over een bagageruimte van 555 liter. Met de achterbank neergeklapt is dit zelfs 1.750 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een DS zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je DS tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een DS. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!