go_to_content
Wil je een Dacia zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Dacia leasen bij LeaseLinq

In 1966 wordt Dacia opgericht. Het design van dit merk kenmerkt zich door het bescheiden en strak ontwerp. Het merk valt op door zijn eigenzinnige karakter en richt zich vooral op het voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar maken van de aanschaf van een nieuwe auto. De modellen van Dacia zijn functioneel, stevig en betaalbaar.

Duster leasen

De Duster staat bekend om zijn hoogwaardig en comfortabel interieur. De hoge zitpositie zorgt voor ultiem comfort. De auto beschikt over diverse actieve en passieve veiligheidssystemen. De Duster is geschikt voor alle soorten wegen door zijn hoge bodemvrijheid en bijzondere wendbaarheid. De Duster biedt ruimte aan vijf volwassenen en heeft een bagageruimte van 475 liter. Met een neergeklapte achterbank komt er 1.636 liter aan bagageruimte beschikbaar.

Logan MCV leasen

De Dacia Logan MCV is een variant van de gewone Dacia Logan. De Logan MCV kwam in 2004 op de markt en is een van de voordeligste stationwagens in zijn klasse. Dit model bestaat uit een vrij eenvoudig design, bestaande Renault-techniek en is voorzien van de meest noodzakelijke voorzieningen. De Logan MCV beschikt over een bagageruimte van maar liefst 700 liter en heeft een 27 centimeter verlengde wielbasis.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Dacia zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Dacia tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Dacia. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Ruben Hartmans

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!