go_to_content
We hebben geen resultaten gevonden. Bekijk meer auto's

Dacia leasen bij LeaseLinq

In 1966 wordt Dacia opgericht. Het design van dit merk kenmerkt zich door het bescheiden en strak ontwerp. Het merk valt op door zijn eigenzinnige karakter en richt zich vooral op het voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar maken van de aanschaf van een nieuwe auto. De modellen van Dacia zijn functioneel, stevig en betaalbaar.

Duster leasen

De Duster staat bekend om zijn hoogwaardig en comfortabel interieur. De hoge zitpositie zorgt voor ultiem comfort. De auto beschikt over diverse actieve en passieve veiligheidssystemen. De Duster is geschikt voor alle soorten wegen door zijn hoge bodemvrijheid en bijzondere wendbaarheid. De Duster biedt ruimte aan vijf volwassenen en heeft een bagageruimte van 475 liter. Met een neergeklapte achterbank komt er 1.636 liter aan bagageruimte beschikbaar.

Logan MCV leasen

De Dacia Logan MCV is een variant van de gewone Dacia Logan. De Logan MCV kwam in 2004 op de markt en is een van de voordeligste stationwagens in zijn klasse. Dit model bestaat uit een vrij eenvoudig design, bestaande Renault-techniek en is voorzien van de meest noodzakelijke voorzieningen. De Logan MCV beschikt over een bagageruimte van maar liefst 700 liter en heeft een 27 centimeter verlengde wielbasis.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Dacia zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden past. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Dacia tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Dacia. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Elise Sas

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!