go_to_content
Wil je een BMW iX3 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

BMW iX3 leasen

BMW bracht in 2020 de iX3 uit. De iX3 wordt aangedreven door een elektromotor. De iX3 heeft dezelfde krachtige contouren als de X3. De BMW i-accenten accentueren het innovatieve design van de iX3. De iX3 is voorzien van een gesloten nierengrille en 20 inch aerodynamische wielen. Deze aspecten dragen bij aan de sportieve uitstraling van de iX3. De iX3 is een uitstekende keuze voor zowel een gezinsauto of als zakelijke auto.

Het interieur van de iX3 straalt moderniteit en elegantie uit. Zo vind je onder andere in het interieur BMW i instaplijsten en de standaard Ambiance verlichting. De stoelen in de iX3 zijn bekleed met lederen Vernassa Mocca. De blauwe omtrek van de versnellingspook staat symbool voor de elektrische aandrijving.

De iX3 beschikt over geavanceerde rijassistentiesystemen. Tot de standaarduitrusting behoort de Driving Assistant Professional die bij iedere rijsituatie ondersteunt met geautomatiseerde systemen. Daarnaast is de iX3 voorzien van een smartphone integratie met Apple Carplay en Android Auto.

De iX3 beschikt over vijf zitplaatsen. De bagageruimte van de iX3 is 510 liter. Er zijn twee uitvoeringen: Model Executive en Model High Executive. De auto heeft een actieradius tot 460 km met een 80 kWh-batterijpakket. Met snelladen laad je de iX3 van 0 tot 80 procent op in 34 minuten of 100 km in 10 minuten. BMW Charging geeft je toegang tot alle publieke- en semipublieke laadpunten en snelladers in Nederland en zelfs tot meer dan 330.000 laadpunten over de hele wereld.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een BMW iX3 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je BMW iX3 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een BMW iX3. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Duel

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!