go_to_content
Wil je een BMW 1 Serie zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

BMW 1 Serie leasen

De BMW 1 Serie wordt sinds 2004 geproduceerd door BMW. De auto behoort tot de compacte middenklasse. Het design van de BMW 1 Serie is fraai en vooruitstrevend. Het front met grote luchtinlaten, het vloeiende silhouet en de schouderpartij met de Hofmeisterknik geven de BMW 1 Serie een dynamische uitstraling.

Het interieur van de BMW 1 Serie is ruim en open. De premium uitstraling en hoogwaardige materialen zorgen voor nog meer rijplezier. De cockpit is volledig gericht op de bestuurder. In het interieur vind je een met leder bekleed sportstuurwiel, sportstoelen en een glazen panoramadak. De lichte ambiance van de BMW 1 Serie laat je gelijk thuis voelen.

Daarnaast is de BMW 1 Serie voorzien van geavanceerde rijassistentiesystemen om zo het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken. Zo is de BMW 1 Serie onder andere voorzien van een Driving Assistant, een Parking Assistant en het BMW Head-Up Display. Het BMW Head-Up Display projecteert verkeersinformatie op de voorruit zodat de bestuurder optimaal op de weg kan letten.

Inmiddels zijn er verschillende uitvoeringsopties, namelijk de Model M Sport, de Model Luxury Line en de Model Sport Line. De BMW 1 Serie is voorzien van een benzine- of dieselmotor en is leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De auto heeft een bagageruimte van 380 liter. Zodra je de achterbank neerklapt, loopt dit op tot 1.200 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een BMW 1 Serie zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je BMW 1 Serie tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een BMW 1 Serie. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Ruben Hartmans

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!