go_to_content
Wil je een BMW 1 Serie zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

BMW 1 Serie leasen

De BMW 1 Serie wordt sinds 2004 geproduceerd door BMW. De auto behoort tot de compacte middenklasse. Het design van de BMW 1 Serie is fraai en vooruitstrevend. Het front met grote luchtinlaten, het vloeiende silhouet en de schouderpartij met de Hofmeisterknik geven de BMW 1 Serie een dynamische uitstraling.

Het interieur van de BMW 1 Serie is ruim en open. De premium uitstraling en hoogwaardige materialen zorgen voor nog meer rijplezier. De cockpit is volledig gericht op de bestuurder. In het interieur vind je een met leder bekleed sportstuurwiel, sportstoelen en een glazen panoramadak. De lichte ambiance van de BMW 1 Serie laat je gelijk thuis voelen.

Daarnaast is de BMW 1 Serie voorzien van geavanceerde rijassistentiesystemen om zo het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken. Zo is de BMW 1 Serie onder andere voorzien van een Driving Assistant, een Parking Assistant en het BMW Head-Up Display. Het BMW Head-Up Display projecteert verkeersinformatie op de voorruit zodat de bestuurder optimaal op de weg kan letten.

Inmiddels zijn er verschillende uitvoeringsopties, namelijk de Model M Sport, de Model Luxury Line en de Model Sport Line. De BMW 1 Serie is voorzien van een benzine- of dieselmotor en is leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De auto heeft een bagageruimte van 380 liter. Zodra je de achterbank neerklapt, loopt dit op tot 1.200 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een BMW 1 Serie zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je BMW 1 Serie tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een BMW 1 Serie. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Ruben Hartmans

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!