go_to_content

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Audi-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden. Bekijk meer auto's

Audi leasen bij LeaseLinq

Sportief, luxueus of compact, het Duitse Audi is populair onder de Europese zakelijke rijders. Met de ontwikkeling van het vierwielaandrijvingsysteem werkte Audi gestaag aan het premium imago. Het ruime aanbod modellen start bij de compacte Audi A1. Een segment hoger vind je de A3, die geleverd wordt als Sportback en sedan. De A4 is een echte middenklasser en verkrijgbaar als limousine, station en Allroad. Vervolgens komen de gebruiksvriendelijke A5 of Mercedes E-klasse tegenhanger A6. Een sportiever gelijnd alternatief is de A7. Op en top sportwagen is de R8. De SUV-lijn wordt gevormd door de Q2, Q3, Q5, Q7 en Q8. Met de TT’s is er ook voor de coupé/roadster liefhebber een geschikte kandidaat. Voor de duurzame rijders zijn de e-Tron en e-Tron Sportback ontwikkeld.

Audi A3 Sportback

De nieuwe Audi A3 Sportback is geheel ingericht op sportiviteit. Dit uit zich vooral in een duidelijk bredere, zeshoekige grille met gaaswerk. Met het design, krachtige motoren en slimme assistentiesystemen levert de A3 Sportback een bijdrage aan veiligheid, efficiency en comfort. De sportieve uitstraling is doorgezet in het interieur, zeker in combinatie met de S-line mogelijkheden. De cockpit oogt dan ook meer hightech. Individuele wensen zijn perfect in te vullen door de drie exterieurdesigns, vele nieuwe exterieurkleuren en bekleding voor het interieur.

Audi Q3

De Audi Q3 is een compacte SUV, geproduceerd voor de Europese markt. Het model was meer gericht op lifestyle en sportiviteit dan op gebruiksgemak. De in 2018 geïntroduceerde tweede generatie Audi Q3 is uitgesprokener van vorm dan zijn voorganger. De hele auto komt wat stoerder voor de dag. De Q3 is te bestellen in een benzine, mild hybrid en drie dieselvarianten. Sinds 2019 is de Q3 Sportback in de markt gezet, die als SUV coupé wat ranker getekend is. Deze komt in drie uitvoeringsniveaus om perfect aan te sluiten bij de wens van de bestuurder.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Audi leasen? Dat doe je het best bij LeaseLinq. Onze onafhankelijke experts vergelijken offertes van meerdere leasemaatschappijen op prijs en voorwaarden. Wij adviseren je over het beste aanbod, passend bij jouw specifieke wensen en situatie. We adviseren je ook over het leasen van een nieuwe Audi (die je zelf kunt samenstellen) of een occasion. Wil je snel beschikken over jouw Audi? Overweeg dan om een auto uit voorraad te leasen. LeaseLinq begeleidt je volledig: vanaf het selecteren van je Audi tot aan het einde contract.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Audi-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Inmiddels komt mijn derde auto via Leaselinq. Ben tot nu toe super tevreden! De service is goed en ik vond het zelfs gezellig om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

10
Door: Davey, Zaltbommel

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!