go_to_content

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Audi-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden. Bekijk meer auto's

Audi leasen bij LeaseLinq

Sportief, luxueus of compact, het Duitse Audi is populair onder de Europese zakelijke rijders. Met de ontwikkeling van het vierwielaandrijvingsysteem werkte Audi gestaag aan het premium imago. Het ruime aanbod modellen start bij de compacte Audi A1. Een segment hoger vind je de A3, die geleverd wordt als Sportback en sedan. De A4 is een echte middenklasser en verkrijgbaar als limousine, station en Allroad. Vervolgens komen de gebruiksvriendelijke A5 of Mercedes E-klasse tegenhanger A6. Een sportiever gelijnd alternatief is de A7. Op en top sportwagen is de R8. De SUV-lijn wordt gevormd door de Q2, Q3, Q5, Q7 en Q8. Met de TT’s is er ook voor de coupé/roadster liefhebber een geschikte kandidaat. Voor de duurzame rijders zijn de e-Tron en e-Tron Sportback ontwikkeld.

Audi A3 Sportback

De nieuwe Audi A3 Sportback is geheel ingericht op sportiviteit. Dit uit zich vooral in een duidelijk bredere, zeshoekige grille met gaaswerk. Met het design, krachtige motoren en slimme assistentiesystemen levert de A3 Sportback een bijdrage aan veiligheid, efficiency en comfort. De sportieve uitstraling is doorgezet in het interieur, zeker in combinatie met de S-line mogelijkheden. De cockpit oogt dan ook meer hightech. Individuele wensen zijn perfect in te vullen door de drie exterieurdesigns, vele nieuwe exterieurkleuren en bekleding voor het interieur.

Audi Q3

De Audi Q3 is een compacte SUV, geproduceerd voor de Europese markt. Het model was meer gericht op lifestyle en sportiviteit dan op gebruiksgemak. De in 2018 geïntroduceerde tweede generatie Audi Q3 is uitgesprokener van vorm dan zijn voorganger. De hele auto komt wat stoerder voor de dag. De Q3 is te bestellen in een benzine, mild hybrid en drie dieselvarianten. Sinds 2019 is de Q3 Sportback in de markt gezet, die als SUV coupé wat ranker getekend is. Deze komt in drie uitvoeringsniveaus om perfect aan te sluiten bij de wens van de bestuurder.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Audi leasen? Dat doe je het best bij LeaseLinq. Onze onafhankelijke experts vergelijken offertes van meerdere leasemaatschappijen op prijs en voorwaarden. Wij adviseren je over het beste aanbod, passend bij jouw specifieke wensen en situatie. We adviseren je ook over het leasen van een nieuwe Audi (die je zelf kunt samenstellen) of een occasion. Wil je snel beschikken over jouw Audi? Overweeg dan om een auto uit voorraad te leasen. LeaseLinq begeleidt je volledig: vanaf het selecteren van je Audi tot aan het einde contract.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Audi-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Duel

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!