go_to_content
Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Audi Q4 e-tron tot aan het einde van het leasecontract.
Een moment geduld

Audi Q4 EV leasen

De Audi Q4 e-tron wordt sinds 2021 geproduceerd door Audi. De Q4 e-tron komt in twee uitvoeringen, namelijk als gewone SUV en als Sportback. De Audi Q4 e-tron heeft een modern en sportief interieur met technische innovaties. De Q4 e-tron is het eerste model dat voorzien is met een SONOS premium sound system. De bagageruimte bedraagt 520 liter. Wanneer je je achterbank neerklapt, loopt dit op tot 1.490 liter. De Q4 40 e-tron heeft een actieradius van 520 kilometer, de 50 e-tron quattro heeft een bereik van 488 t/m 497 km en de 35 e-tron heeft een actieradius van 349 km. Inmiddels zijn er verschillende edities van de Q4 e-tron: Launch, Launch edition Advanced, Launch edition Advanced Plus en Launch edition S Competition.

Het design van de Audi Q4 Sportback is zelfverzekerd, krachtig en heeft een dynamisch silhouet met een aflopende daklijn. De Sportback is een ruime gezinsauto en beschikt over veel handige opbergvakken. In het interieur vind je een leder sportstuur met zwarte touchpads, een MMI-navigatiesysteem en een augmented reality head up display. Met dit systeem worden er navigatiepijlen op de weg weergegeven. Je kunt hiermee 10 meter in de verte kijken. De actieradius van de Sportback bedraagt 511 km. Na 10 minuten laden is dankzij de 125 kW-laadmogelijkheid de actieradius opgeladen met 130 km. De bagageruimte bedraagt 535 liter en bij een neergeklapte achterbank is dit zelfs 1.460 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Audi Q4 e-tron zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden past. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Audi Q4 e-tron tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Audi Q4 e-tron We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!