go_to_content
Wil je een Audi A3 Sportback zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Audi A3 Sportback leasen

De Audi A3 Sportback werd in 1996 geïntroduceerd door Audi. De expressieve spatborden, de grote spoorbreedte, een doorlopende schouderlijn over de flanken en de grote Audi singleflame grille met honingraatpatroon dragen bij aan het sportieve karakter van de A3 Sportback. De klasse waar de A3 Sportback toebehoort is de compacte klasse.

Het interieur van de A3 straalt ook sportiviteit uit. Het dashboard is afgewerkt in hoogglans zwart en de middenconsole is gericht op de bestuurder. Met de optionele interieurverlichting kies je zelf welke kleur de ambient lighting mag zijn. Standaard is de Audi A3 voorzien van ledkoplampen, die te upgraden zijn naar matrix-ledverlichting. Met het infotainmentsysteem kan je luisteren naar je eigen muziek en navigeren via Apple CarPlay en het MMI navigatie plus-navigatiesysteem. Je kunt je telefoon draadloos opladen in de Audi phone box

Om het rijden en parkeren nog veiliger te maken is de A3 Sportback standaard voorzien van de Audi pre sense front, parkeerhulp achter en cruise control inclusief snelheidsbegrenzer en een lane departure warning.

De A3 Sportback heeft vijf deuren en biedt ruimte aan vijf volwassen. De auto beschikt over efficiënte en krachtige motoren. De A3 Sportback is verkrijgbaar met een diesel- of benzinemotor. De A3 heeft een bagageruimte van 280 liter en met een neergeklapte achterbank is dit 1.200 liter. De nieuwe A3 Sportback heeft een trekgewicht van 1600 kg.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Audi A3 Sportback zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Audi A3 Sportback tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Audi A3 Sportback. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:00 - 18:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Inmiddels komt mijn derde auto via Leaselinq. Ben tot nu toe super tevreden! De service is goed en ik vond het zelfs gezellig om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

10
Door: Davey, Zaltbommel

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!