go_to_content

Alfa Romeo leasen bij LeaseLinq

Bij Alfa Romeo draait alles om sportiviteit. Met een aantal nieuwe modellen zet Alfa Romeo zich opnieuw stevig in de markt. Het merk kent inmiddels een grote groep liefhebbers. Dat heeft het merk te danken aan het sportieve uiterlijk, innovatieve techniek en successen in verschillende takken van de autosport. Deze nieuwe modellen sluiten dan ook precies aan op de behoeftes van zakelijke rijders. Zij onderscheiden zich in veiligheid, stijl en technologie.

Alfa Romeo Giulia leasen

De Alfa Romeo Giulia is een sportieve sedan, gericht op prestatie en innovatieve technologie. Dit model staat geheel in het teken van rijplezier. De bestuurder staat dan ook centraal: vorm, materiaal en technologie zijn tot een geheel samengebracht. De Giulia is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen. Zo houdt de bestuurder het initiatief, maar kan de auto een aantal functies zelf regelen. Dankzij de Alfa Connect Services staat de bestuurder altijd met de auto in verbinding. De high-performance motoren, achterwielaandrijving en innovatieve wielophanging maken de Alfa Romeo Giulia een echte sportwagen.

Alfa Romeo Stelvio leasen

De Alfa Romeo Stelvio is een uniek model in het SUV-segment met veelzijdigheid, technologie en comfort. Het interieur van de auto is geheel in Italiaanse stijl en biedt comfort en bescherming van het allerhoogste niveau. Het infotainmentsysteem van de Stelvio is volledig herzien en biedt een nieuw touchscreen dat eenvoudiger te bedienen is. De 9-traps automatische transmissie combineert soepel schakelgedrag met een hoog prestatieniveau.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Alfa Romeo leasen? Dat doe je het best bij LeaseLinq. Onze onafhankelijke experts vergelijken offertes van meerdere leasemaatschappijen op prijs en voorwaarden. Wij adviseren je over het beste aanbod, passend bij jouw specifieke wensen en situatie. We adviseren je ook over het leasen van een nieuwe Alfa Romeo (die je zelf kunt samenstellen) of een occasion. Wil je snel beschikken over jouw Alfa Romeo? Overweeg dan om een auto uit voorraad te leasen. LeaseLinq begeleidt je volledig: vanaf het selecteren van je Alfa Romeo tot aan het einde contract.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste Alfa Romeo-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden. Bekijk meer auto's
Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!