go_to_content

Fisker Ocean: nu leverbaar in Nederland

Heb jij je zinnen gezet op de Fisker Ocean? Dan hebben we goed nieuws, want de elektrische SUV is nu eindelijk leverbaar in Nederland!

Dit is de Fisker Ocean leaseprijs:

De Fisker Ocean is nu leverbaar en meteen de goedkoopste elektrische SUV in zijn klasse. Je least de Fisker al vanaf €619,- per maand. Dit is aanzienlijk goedkoper dan de Tesla Model Y, ondanks de aanzienlijke prijsverlaging van Tesla begin vorig jaar.

Lees ook: De Tesla Model Y: Europa’s populairste elektrische auto

Lees in dit blog alle ins en outs over de Fisker. Ben je al helemaal op de hoogte en wil je binnenkort achter het stuur van deze elektrische bolide zitten? Bestel hem dan direct via onze Fisker Ocean-actiepagina

De geschiedenis van Fisker

 

Fisker is niet helemaal een onbekende op de Nederlandse automarkt. Tien jaar terug reden er een paar Fisker Karmas (Hybrides) rond in Nederland, maar daar is het bij gebleven.

Fisker Inc. is opgericht door de gerenommeerde auto-ontwerper Henrik Fisker. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin gericht op innovatie en uniek design in de automobielindustrie. Hoewel Fisker in het verleden enkele uitdagingen heeft ondervonden zoals financiële problemen en productie problemen, is het toch gelukt een innovatief automerk te lanceren.  

Met de introductie van de Fisker Ocean heeft het bedrijf zijn positie in de groeiende markt van elektrische voertuigen versterkt en toont het zijn toewijding aan duurzaamheid en vooruitstrevend design.

"Het is tijd voor een elektrische auto, die fraai, duurzaam, innovatief en functioneel is, en dat voor deze prijs."

– Henrik Fisker

De Fisker Ocean

 

Fisker kondigde op het Mobile World Congress 2022 in Barcelona de Fisker Ocean aan. Op 5 mei 2023 werd de eerste Fisker Ocean One in Denemarken afgeleverd bij een klant en sinds 23 juni worden ze in Amerika geleverd. De auto is al te bestellen en wordt naar schatting op korte termijn in Nederland geleverd. De Ocean is verkrijgbaar in drie uitvoeringen; Sport, Ultra en Extreme.

Qua formaat valt de SUV in de categorie Audi Q4 e-tron, Kia EV6, BMW iX3, maar qua prijs is hij een stuk goedkoper. De Fisker Ocean Sport heeft een cataloguswaarde van € 43.995

Fisker Ocean Sport

 

De Fisker Ocean Sport heeft een enkele 279 pk sterke elektromotor en heeft een range van 465 km (WLTP). Standaard is de auto rijk uitgerust. Wat de Ocean echt onderscheidt, is de nadruk op duurzaamheid. Veel van de materialen die in het voertuig worden gebruikt, zijn gerecycled of duurzaam geproduceerd.

De auto beschikt standaard over een 17,1 inch touchscreen, digitale binnenspiegel en premium geluid van Fisker. 

De Fisker Ocean Sport heeft een cataloguswaarde van € 43.995

Wil je een een Fisker Ocean Sport leasen? Neem dan contact op 0341 76 00 88 of bekijk onze modelpagina.

 

Fisker Ocean Ultra

 

Deze uitvoering heeft een ‘Hyper Range’ accu waardoor de actieradius een indrukwekkende 690 km (WLTP) is. Tel daar bij op dat deze uitvoering vierwiel aangedreven is met een dubbele elektromotor die maar liefst 475 pk sterk is.

De auto beschikt over een OpenSky dak en ‘California Mode’. In  California Mode gaan alle ramen (voorruiten, achterruiten, zijruiten, het dak én de bagageruimte) open waardoor je je in een cabriolet waant.

De Fisker Ocean Ultra heeft een cataloguswaarde van € 58.990

Wil je een een Fisker Ocean Ultra leasen? Neem dan contact op 0341 76 00 88 of bekijk ons aanbod.

 

Fisker Ocean Extreme

 

Het vlaggenschip van Fisker. De twee elektromotoren zorgen er met hun 564 pk voor dat je in 3.9 seconden op de 100 km/u zit. Daar bovenop komt dat de Fisker Ocean Extreme een actieradius heeft van maar liefst 708 kilometer (WLTP).  De Extreme beschikt over alle technologische snufjes die je maar kunt bedenken te beginnen met een Boost mode waarmee je niet in 3.9 maar in 3.7 seconden op de 100 km/u zit. Smart Traction zorgt ervoor dat je de Fisker Ocean Extreme makkelijker kan besturen.

Het dak van de Extreme is uitgerust met zonnepanelen waardoor de auto tussen de 2400 en 3200 kilometer per jaar 100% op groene stroom rijdt. In Limo Mode krijgen de passagiers op de achterbank de mogelijkheid om hun eigen omgeving te regelen via een touchscreen. Denk aan het regelen van de temperatuur, ventilator snelheid en geluid van het multimediasysteem. En dat allemaal terwijl de achterstoelen naar achter zijn geklapt voor ultiem comfort.

De Fisker Ocean Extreme heeft een cataloguswaarde van € 63.590

Wil je een een Fisker Ocean Extreme leasen? Neem dan contact op 0341 76 00 88 of bekijk onze modelpagina.

 

Van plan een Fisker Ocean te leasen?

 

Je kunt het met de Fisker Ocean zo gek maken als je zelf wil. Met de Ocean Sport krijg je vergeleken met andere auto’s zoals de BMW iX3 en/of Audi Q4 e-tron enorm veel waar voor je geld. Ook de meest uitgebreide Ocean Extreme is relatief gezien erg gunstig geprijsd. Er is geen andere elektrische SUV met dezelfde specificaties die je voor dit bedrag kunt leasen.

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Of heb je een andere vraag over operational leasen? Bel dan met 0341 76 00 88.