go_to_content

Jouw uitdaging als accountmanager

Als accountmanager bij LeaseLinq ben jij dé schakel tussen de klant en leasebedrijven. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille, bestaande uit verschillende grote organisaties. Jij neemt jouw klanten mee in de leasewereld en je ondersteunt ze bij het beheren van hun uitgebreide wagenpark.

Jij overziet het hele proces, van leads closen tot relatiebeheer. Je krijgt bovendien veel vrijheid – waaronder het uitbouwen van je eigen portefeuille en het bezoeken van deze klanten – om jouw targets te behalen en te zorgen dat je opdrachtgevers tevreden zijn. Daarnaast krijg je binnen het ambitieuze team volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien. En natuurlijk rijd je zelf ook in een mooie leaseauto!

Over jou

 • Je bent geïnteresseerd in alles wat met mobiliteit en auto’s te maken heeft;
 • De leasewereld heeft voor jou geen geheimen;
 • Je vindt het heerlijk om zelfstandig aan de slag te gaan en impact bij klanten te maken.

“LeaseLinq is een no-nonsense organisatie waarbij iedereen hetzelfde doel heeft: de klant zo goed mogelijk bedienen. Met het hele team zetten wij ons voor 100% in om dit te realiseren en de klant te ontzorgen.”

Wij zijn Leaselinq

LeaseLinq is dé onafhankelijke expert in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). Bij ons krijgen klanten de aandacht die ze verdienen: als onafhankelijk intermediair zijn we niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij, waardoor wij eerlijk en transparant advies kunnen geven. Zo vinden we dus altijd de beste deals voor onze opdrachtgevers.

Werken bij Leaselinq betekent werken bij een snelgroeiende organisatie waar een informele werksfeer heerst. We zijn trots op de expertise van onze mensen, en samen gaan we voor het beste resultaat. Binnen ons hechte team bieden we de vrijheid die nodig is om het beste uit jezelf te halen en staan we altijd klaar om behaalde successen samen te vieren. Meer weten over Leaselinq? We nodigen je graag uit voor een (virtuele) kop koffie!

Over de rol

 • Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille;
 • Jij bent dé schakel tussen de klant en leasebedrijven;
 • Je krijgt alle vrijheid om jouw targets te behalen en te zorgen dat je klanten tevreden zijn. 

“Jij zorgt ervoor dat klanten je waarderen om wat je voor hen doet en wie je bent. Leaselinq geeft je daar als werkgever alle mogelijkheden voor. Het is de combinatie van onze klanten en de leuke collega’s die er samen voor zorgen dat wij als bedrijf kunnen zorgen voor een optimaal wagenpark voor iedere organisatie.”

Over de arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekend vast salaris;
 • Onbeperkte bonusregeling;
 • Auto van de zaak;
 • Op vrijdagmiddag samen successen vieren bij ‘de Dorpskamer’;
 • Gezellig en zeer hecht team.

Ben jij onze nieuwe accountmanager?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en komen graag met je in contact om meer over je te weten te komen. Stuur je CV met motivatie of videosollicitatie naar Henk van Zanten via henk.van.zanten@leaselinq.nl
Terug naar vorige pagina