go_to_content

Ben jij onze allround marketeer?

LeaseLinq is op zoek naar een enthousiaste allround marketeer die onze online kanalen naar een hoger niveau gaat tillen.

Wat ga jij doen?

Word jij enthousiast van alles dat met marketing te maken heeft? Van social media tot Ads en SEO? Ben jij veelzijdig, zelfstandig en creatief? Dan zoeken wij jou!

Je wordt bij LeaseLinq verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Dat doe je niet alleen, er staan diverse externe specialisten voor je klaar. Je maakt gebruik van hun kennis en ervaring om marketingcampagnes te ontwikkelen en optimaliseren. Je creëert zelf content waarmee je de juiste toon raakt bij onze klanten en prospects en je bent betrokken bij alle operationele werkzaamheden, zoals het onderhouden van onze sociale media en website. Kan jij onze doelgroep informeren en inspireren? Nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Jij bent proactief en mag deze functie zelf vormgeven.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO-studie in de richting van marketing/communicatie
  • Je hebt (basis)kennis van MailChimp, Google Analytics, SEO, SEA en Adobe Creative Cloud. Is een van deze tools nog onbekend terrein voor je? Dan helpen we je dit snel eigen te maken!
  • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in marketing/communicatie
  • Je bent zelfstandig, flexibel en schakelt graag tussen verschillende werkzaamheden
  • Je bent klant-en resultaatgericht
Operational of financial lease

Wat biedt LeaseLinq jou?

  • Een afwisselende functie waar je veel kunt leren en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door training, cursus en opleiding
  • Een werkgever waar vrijheid, creativiteit en resultaat erg belangrijk zijn
  • Een auto van de zaak
  • Een gezellig en zeer hecht team inclusief wekelijkse gezamenlijke lunch buiten de deur
  • Parttime werken, thuiswerken of afwijkende uren in overleg mogelijk

Over LeaseLinq

LeaseLinq is dé onafhankelijke expert in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). Bij ons krijgen klanten de aandacht die ze verdienen: als onafhankelijk intermediair zijn we niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij, waardoor wij eerlijk en transparant advies kunnen geven.

Werken bij Leaselinq betekent werken bij een snelgroeiende organisatie waar een informele werksfeer heerst. We zijn trots op de expertise van onze mensen, en samen gaan we voor het beste resultaat. Binnen ons hechte team bieden we de vrijheid die nodig is om het beste uit jezelf te halen en staan we altijd klaar om behaalde successen samen te vieren. Meer weten over Leaselinq? We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Enthousiast geworden?

Ben jij de marketeer die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact. Stuur je (creatieve) motivatie met CV of videosollicitatie naar Henk van Zanten via henk.van.zanten@leaselinq.nl of neem telefonisch contact op via 0341-760088.

Terug naar vorige pagina