go_to_content

Afstuderen bij LeaseLinq?

Vacature afstudeerstage

LeaseLinq is een ambitieus en ondernemend bedrijf dat als intermediair op zoek gaat naar de beste leasedeal. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in wagenparkbeheer. Ben jij een HBO-student in de richting commerciële economie, marketing of studeer je aan de IVA en ben je op zoek naar een interessant vraagstuk? Wij hebben doorlopend verschillende opdrachten beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Actuele opdracht(en):

  • Diverse mogelijkheden op het gebied van marketing, marktonderzoek, communicatie en sales. Vertel ons jouw invalshoek en wij zoeken naar een passende opdracht!

Wat verwachten we van jou?

Als je onderdeel bent van LeaseLinq verwachten wij dat je actief met de opdracht aan de slag gaat. Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en toont zelf initiatief. Onze studenten krijgen alle vrijheid om te ontdekken waar zij goed in zijn en welke activiteiten zij leuk vinden. Je deelt zelf je tijd in en vindt een goede balans tussen het voltooien van je opdracht en afwisselende werkzaamheden die daarop aansluiten. Uiteraard is het resultaat dan een advies waar wij mee verder kunnen!

Wat bieden wij?

  • Een plek binnen een enthousiast, ondernemend team
  • Een onderzoek dat gegarandeerd gebruikt wordt met het oog op de toekomst
  • Goede stagevergoeding
  • Kans op een baan

Interesse?

Stuur je motivatiebrief met CV naar joella.schenk@leaselinq.nl

Let op: voor startdatum februari 2022 zijn de stageplekken reeds vergeven!

 

Terug naar vorige pagina